3/16/2017

Ο Μάγος Τρίσταν στην παράσταση "Αλεπού Αισωπού"!

Αλεπού Αισωπού

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Γελάν κι οι κότες…

Τι γυρεύει η Αλεπού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά; Ζωηρή και σκανδαλιάρα, η αγαπημένη ηρωίδα του Αισώπου έρχεται με φόρα να ζωντανέψει τους διαχρονικούς μύθους του, στην νέα παράσταση «Αλεπού Αισωπού»  και να μαγέψει όλα τα παιδάκια!
Πρωτότυπη και φαντασμαγορική, η παράσταση φέρνει επί σκηνής επτά μύθους του μεγαλύτερου μυθοπλάστη όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια την πονηρή Αλεπού.
Υπέροχες μουσικές συνθέσεις, εντυπωσιακές μάσκες, πολύχρωμα σκηνικά και βίντεο προβολές, χορογραφίες εμπνευσμένες από τις κινήσεις των ζώων και πάνω απ’ όλα άφθονο γέλιο.
Στον ρόλο της Αλεπούς ο σπουδαίος κωμικός Κώστας Φλωκατούλας, ενώ τον ρόλο του Αισώπου ενσαρκώνει ο διεθνούς φήμης μάγος Tristan, εντυπωσιάζοντας με τα μαγικά του. Τα ζώα υποδύονται οι χορευτές Νεφέλη Σταμούλη και Κωνσταντίνος Τσιαμάγκας.
Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Η Αλεπού και η παρέα της υποδέχονται παιδιά από σχολές χορού, παιδικές χορωδίες και από μουσικά σύνολα Ωδείων, μετατρέποντας κάθε παράσταση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.
Οι μύθοι του Αισώπου, μέσα από την ιστορία τους που ξεπερνά τα 3.000 χρόνια, διδάσκουν, πείθουν, ψυχαγωγούν, σατιρίζουν και προσφέρουν τεράστια πνευματική ωφέλεια. Είναι σα να έχουν γραφτεί ειδικά για τον καθένα από εμάς. Όσες φορές κι αν τους ακούσεις, ποτέ δεν τους χορταίνεις.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΣΟΦΗ  ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ – www.sofikoukouvagia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου